Lokalt ligeværd - et demokratisk samarbejde mellem Krogerup Højskole og Nivå Nu

Krogerup Højskole og Nivå Nu ønsker at bygge videre på deres årelange samarbejde, i håbet om at forbinde de to ”verdener” – Krogerup Højskole og det udsatte boligområde i Nivå.

Projektbeskrivelse: Det overordnede formål er at bidrage til, at begge aktører gennem nye rammer, får øget kendskab og udbytte af hinanden. Ideen er at gøre højskolekonceptet mere åbent, tilgængeligt og spiseligt for de beboere, der er omfattet af den boligsociale helhedsplan. Projektmål er at muliggøre for nogle unge fra Nivå Nus netværk at komme på højskoleophold i efteråret 2019. Det sekundære projektmål er at klæde højskolens personale på til at varetage den ekstra opgave, der følger med.

Målgruppe: Projektet primære målgrupper er højskoleelever i sin bredeste forståelse; idéen er, at både de 4 elever fra Nivå samt resten af eleverne vil have gavn af projektet igennem øget kulturforståelse og tolerance. Projektet sekundære målgrupper er højskolens lærere og deres øgede pædagogiske praksisser, samt lokalmiljøet (heriblandt de optagne 4 elevers familier og netværk mere generelt).

Beviliget beløb: 180.000 kr.

Vil du vide mere? Kontakt Clara Nepper Winther på clara@krogerup.dk