Højskolens stemmer i samfundet

Med projektet "Højskolens stemmer i samfundet" ønsker FFD at synliggøre højskolernes initiativer og medvirke til, at bevægelsens mange stemmer bliver styrket i samfundsdebatten. Håbet er at kunne bidrage til den demokratiske udvikling

FFD har igangsat projektet Højskolens stemmer i samfundet, som har til formål at synliggøre højskolernes initiativer og styrke bevægelsens mange forskellige stemmer i samfundsdebatten.

Håbet er, at vi dermed kan være med til at tydeliggøre højskolerne, styrke den demokratiske samtale, løfte det folkelige engagement og elevernes lyst til at engagere sig i samfundet samt være et alternativ til den polariserede debat.

Arbejdet sker under aktiv inddragelse af baglandet, som er med til at definere rammer og handlinger.  Alle interesserede er velkomne til at blande sig i samtalen om, hvordan og hvornår det giver mening, at højskolen er synlig i samfundsdebatten – og om højskolen har en særlig position i debatten som dannelses- og kulturinstitution og i kraft af sin idé og praksis.

 

Læs mere om projektet her

Find FFD's strategiplan her

Mette Skov Hansen
Kommunikationskonsulent
Kommunikation

Presseansvarlig