Brandbjerg Højskole: Ambassadørnetværk

Brandbjerg Højskole har en bred vifte af baggrunde i elevflokken, men der er stadig grupper, der sjældent ses repræsenteret. Projektet fokuserer på at rekruttere fra 3 grupper; Praktisk orienterede unge, indvandrere og efterkommere, og ensomme unge.

Projektbeskrivelse: Brandbjerg Højskole ønsker at igangsætte etableringen af et ambassadørnetværk, bestående at tillidspersoner i de tre ovennævnte miljøer. Mennesker der kan være brobyggere mellem unge de ser kunne have glæde af et højskoleophold og Brandbjerg Højskole. Dette for, at de i de miljøer, som de sjældent eller aldrig modtager elever fra, har en repræsentant, som kender til Brandbjerg Højskole. Målet er, at disse ambassadører opnår kendskab til højskolernes arbejdsmetoder og de gavlige effekter af et langt ophold på en højskole, for således at kunne være ambassadører for et højskoleophold. 

Målgruppe: I første omgang er målgruppen ambassadører i en række relevante organisationer I endelig omgang er målgruppen elever fra 3 ovennævnte grupper. 

Beviliget beløb: 100.000 kr

Vil du vide mere? Kontakt Brandbjerg Højskole på  mb@brandbjerg.dk