Testrup Højskole: ”Højskolesang for de mindste - ansøgning om 40 eksemplarer af Højskolesangbogen for børn”

Gennem fællessang for voksne, ud fra højskolesangbogen for børn, vil Testrup højskole skabe fællesskab, sangglæde og inspiration generationerne imellem.

Formål

’Højskolesang for de mindste’ har til formål at give form til et samvær mellem spædbørn og voksne, samtidig med at det danske fællessangsrepertoire støttes. Vi ønsker, at det skal være de voksnes sangmotivation, der skal bære arrangementerne. De voksnes glæde ved at synge sammen skal inspirere børnene kropsligt og mentalt.

Projektbeskrivelse

Der afholdes 11 gange om året tre kvarters højskolesang for de mindste. Det foregår i et børne rum på Dokk1 og ledes af Anne-Grethe Severinsen, der er ansat som lærer på Testrup Højskole. Der synges sange fra højskolesangbogen og indimellem enkelte, udvalgte børnesange. Dokk1 og Testrup Højskole lægger højskolesangbøger til. Vores ønske – og dermed det, vi her søger midler til – er imidlertid at kunne indkøbe 40 eksemplarer af Højskolesangbogen for børn. Størrelsen og kvaliteten af bogen, samt billederne, appellerer til børns sanselighed, og det er et oplagt sted at bruge den.

Formidling

Datoer på afholdelsen af Højskolesang for de mindste kan ses på Dokk1s hjemmeside, samt på Testrup Højskoles hjemmeside. Evaluering og rapport på FFD`s hjemmeside.

Bevilliget beløb: 8.700 kr.

Kontakt: Anne Grethe Severinsen ag@testrup.dk