Ny hjemmesidefunktion: Få hjælp til at finde et kursus

Publiceret 13-06-2023

Kursussøgningen på højskolerne.dk er blevet opgraderet med en ny hjælpefunktion, der gør vejen til et højskolekursus både let og overskuelig.

Find vej til et kursus

På forsiden af højskolerne.dk og overalt på hele hjemmesiden, kan brugerne nu benytte den nye hjælpefunktion. Brugerne tilgår funktionen via knappen på forsiden eller det statiske ikon i højre hjørne. 

Ved blot 5-6 spørgsmål angående opholdets varighed, højskole, region, tidspunkt og interesser, hjælper funktionen brugerne frem til en liste af relevante højskoleophold.

Prøv den nye hjælpefunktion

Forbedret brugeroplevelse baseret på test

Den nye hjælpefunktion er blevet til på baggrund af en brugertest, som bureauet CopenUX tidligere har foretaget for FFD.

CopenUX anbefalede denne nye hjælpefunktion, da den vil kunne guide svage brugere i retningen af et højskolekursus og fungere som et supplement til kursussøgningen. 

Ingen ændringer i højskolebasen og søgningen

Det er vigtigt at bemærke, at den nye hjælpefunktion ikke ændrer noget ved indtastningsprocessen i Højskolebasen, og vores kursus- og skolesøgning fungerer uændret. Du kan fortsat bruge disse funktioner på samme måde som før.