Årsmøde og generalforsamling

Her kan du finde informationer om årsmøde og generalforsamling i Folkehøjskolernes Forening 2021: tid, sted, tilmelding, dokumenter til download, stillerlister osv.

Tid, sted og tilmelding for årsmøde 2021

30. september - 1. oktober
Afholdes på Idrætshøjskolen i Aarhus

Program og tilmelding til årsmøde 2021

Der er 77 dobbeltværelser til rådighed på Idrætshøjskolen i Aarhus, som fordeles efter først til mølle-princippet. Hvis du vil overnatte på hotel, så skal du selv finde et sted. Book i god tid, da der kan være mange konferencer i Aarhus til efteråret. Frist for tilmelding til årsmøde og generalforsamling 2021 er den 16. september.

Opstilling af kandidater til bestyrelsen

Deadline for opstilling af kandidater var den 15. september. Tak til kandidater der stiller op til bestyrelsen - find den endelige kandidatlisten for 2021 nedenfor.

Indkomne forslag

Deadline for indkomne forslag var den 9. september.

Hent årsrapport 2020-21

Årsmøderapporten indeholder bl.a. årsmødeprogram, strategiplan, beretninger, regnskab, budgetforslag.

Hent årsrapport 2020-21 (pdf, layout i opslag)

Hent årsrapport 2020-21 (pdf, enkeltsidet til print)

Hent årsskrift 2020-21

Årsskriftet indeholder bl.a. artikler og cases om foreningens og højskolernes arbejde med bæredygtighed, mangfoldighed og demokrati.

Hent årsskrift 2021 (pdf, 11mb, layout i opslag)

Hent årsskrift 2021 (pdf, 11mb, printversion)

Hent kandidatliste 2021

Kandidatlisten indeholder kandidater med stillere og præsentation.

Hent kandidatliste 2021 (pdf, enkeltsidet til print)

Vigtige datoer

• 16. september: Sidste frist for tilmelding til årsmødet
  • 9. september kl. 12:00: Deadline for indsendelse af forslag til behandling på generalforsamlingen