Bliv vært for et fyraftensmøde med Frirummet og få styrket arbejdet med demokratisk deltagelse

Publiceret 29-08-2023

I efteråret har din højskole mulighed for at få besøg af Frirummet, som tilbyder workshops med afsæt i bogen "Mod fællesskab - børn og unges veje til demokratisk deltagelse.

Frirummet udgav i foråret bogen " Mod fællesskab - børn og unges veje til demokratisk deltagelse". Bogen indeholder teori, fortællinger fra højskoler, friskoler og efterskoler og konkrete øvelser, der skal inspirere alle, der arbejder med at styrke børn og unges demokratiske deltagelse.

Bliv vært for et fyraftensmøde
Din højskole har nu mulighed for at få besøg af Frirummet og få præsenteret bogens principper. Vi vil også holde en lille workshop, hvor vi dykker ned i nogle af de undervisningsøvelser, bogen indeholder. Hvis din højskole vil være vært for et fyraftensmøde, opfordrer vi til, at I også inviterer lærere og ledere fra lokale grundskoler, efterskoler og ungdomsuddannelser. På denne måde kan andre skoleformer få indblik i, hvordan friskoler, efterskoler og højskoler griber arbejdet med demokratisk deltagelse an, og vi kan udveksle idéer og erfaringer, så alle bliver klogere på, hvordan vi konkret kan styrke det dannelsesarbejde, der sker i skolen. 

Fyraftensmøderne er gratis, og vi tager eksemplarer af bogen med til alle deltagere. 

Vil du høre mere om fyraftensmøder og workshops, så skriv til Frirummets leder, Josefine Weng på jw@ffd.dk

 

Læs mere om bogen "Mod fællesskab - børn og unges veje til demokratisk deltagelse" her. 

Læs mere om Frirummet her

Andre nyheder

Vil du modtage FFDs nyhedsbrev?

Folkehøjskolernes Forenings nyhedsbrev for dig, der er ansat på en højskole eller har interesse for den politiske, administrative eller pædagogiske proces omkring højskolerne.

  • Det politiske og kommunikative arbejde i FFD
  • Administrative nyheder
  • Nyheder om højskolepædagogik
  • Aktuelle kurser og ledige jobs
  • Historier fra foreningens projekter

Felter med (*) skal udfyldes