Kom og form højskolernes internationale arbejde

Publiceret 29-01-2020

Har du internationale elever? Eller arbejder din højskole med globale emner? Så kom til højskolernes Internationale Dag den 26. marts, og sæt dit præg på fremtiden!

Fællessang til International Folk High School Summit 2019

Byg videre på det internationale år

Efter et år med store arrangementer som Young Europe is Voting og International Folk High School Summit kan vi i 2020 arbejde videre med de netværk og erfaringer vi har skabt.

International Dag er for alle medarbejdere på højskolerne, der arbejder med det internationale – både pædagogisk og administrativt.

Se programmet for International Dag 2020

Tilmeld dig International Dag 2020

Amerikansk besøg

På dagen vil du blandt andet opleve keynote speaker Ash-Lee Woodard Henderson fra den amerikanske højskole, Highlander Research and Education Center, Tennessee, USA, fortælle om hvordan hun ser de amerikanske civilsamfundsorganisationers rolle og ansvar i den aktuelle politiske situation i USA i et præsidentielt valgår.

Den verdensberømte højskole Highlander Research and Education Center spillede en aktiv rolle i den amerikanske borgerrettighedskamp, og har haft elever som Martin Luther King og Rosa Parks.  

Få administrationen smurt

Få administration af internationale elever til at køre som smurt. Workshops med tips og tricks fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), der giver indblik i de nyeste regler og love.

Rejser I bæredygtigt?

Find balancen mellem klimahensyn og mellemmenneskelige møder. Udelukker det hinanden? Vi stiller skarpt på problematikken i en frirumsdebat og en workshop om den bæredygtige studierejse.

Globalt udsyn for lærere og elever

Vi arrangerer workshops, hvor du som lærer kan sætte dit præg på højskolernes fremtidige globale arbejde. Vælg mellem blandt andet:

  • Globalt netværk: Vær med til at tage de første skridt med det sprit nye globale højskolenetværk, ved at sætte ord på hvordan vi kan udnytte de potentialer, der ligger i den internationale højskolebevægelse!
  • Topmøde 2021: Eller vær med til at bygge videre på erfaringerne fra Young Europe is Voting, og sæt dit præg på et nyt projekt om unges globale stemmer for klimaretfærdighed – et topmøde der skal afholdes i maj 2021.
Praktisk og tilmelding

Tid: Torsdag den 26. marts 2020 kl. 10:00-16:00

Sted: Odder Højskole

Pris: 250 kr.

Tilmeldingsfrist: 1. marts 2020

Tilmeld dig International Dag 2020