Lærerkonferencen vender tilbage til november

Publiceret 19-06-2019

Så er det nu, der skal sættes kryds i kalenderen. Torsdag d. 28. november til fredag d. 29. november vender Lærerkonferencen – mødestedet for alle landets højskolelærere – tilbage for fuld udblæsning.

I år rykker Lærerkonferencen til Brandbjerg Højskole med et to dages program, der både byder på højskolepædagogiske debatter, indspark til egen undervisning og mulighed for at danne netværk og blive inspireret af fagkollegaer fra andre højskoler i hele landet.

Knud Romer, demokratifitness og seksuel dannelse

Programmet byder i år på et møde med forfatter og debattør, Knud Romer, som de senere år har markeret sig debatten om skole og uddannelse, og på denne baggrund vil diskutere højskolernes rolle.

Imellem de fælles programpunkter vil der være mindre inspirationsværksteder med mulighed for at stille skarpt på et specifikt emne og få konkret inspiration til egen praksis. Her vil både eksterne og interne fagfolk bidrage med en masse forskellige perspektiver og indspark, bl.a. med konceptet Demokratifitness og temaet ”seksuel dannelse”, som højskolelærer Mette Øyås netop har stillet skarpt på i en kronik i Politiken.

Rabat på deltagerprisen ved hurtig tilmelding

Du kan tilmelde dig Lærerkonferencen fra fredag d. 28. juni, hvor programmet også vil blive lagt op i kursuskalenderen. Som noget nyt tilbyder vi i år en særlig nedsat pris, hvis man tilmelder sig Lærerkonferencen inden d. 1. september.

Læs mere om Lærerkonferencen her