Tag med til Højskolernes årlige fagfest

Publiceret 17-04-2018

Årsmødet nærmer sig, og du kan stadig nå at tilmelde dig. Lad dig inspirere af fortællinger fra året der gik i Højskoleverdenen og tag en kollega med til festen. Her er alt hvad, du skal vide.

 3.-4. maj blænder FFD igen op for den årlige generalforsamling og ikke mindst muligheden for at fejre en fælles passion for livet på - og omkring - højskolerne. Du får mulighed for at møde kolleger fra andre skoler og lege med, når Højskolebladet LIVE sætter fokus på leg og legesyge i et journalistisk sceneshow. 

Årsmødehæftet har fået nyt udtryk

Traditionen tro har FFD udarbejdet et Årsmødehæfte, der indeholder beretninger og handlingsplaner fra foreningens forskellige afdelinger. Som noget nyt, er hæftet krydret med små fortællinger fra året, der gik, hvor du kan få et indblik i FFD's indsatser og aktiviteter fra en sjov og personlig vinkel.

Du kan blandt andet læse om, hvordan højskolelærere har oplevet at deltage i HPU og Lærerkonferencen, og hvordan Frirummet aktiverede 250 efterskolefolk i en frirumsdebat på Efterskolernes Årsmøde.

Se hæftet her.

Vigtig information

Du kan læse program, resolutionsforslag og holde dig informeret om vigtige deadlines på denne side.