Ny A-Å på ffd.dk

Publiceret 24-05-2022

På ffd.dk/administration kan du nu bruge den nye A-Å, der rummer svar på masser af spørgsmål af administrativ karakter.

A-Å giver svar på spørgsmål om højskoledrift

Siderne, der omhandler højskoledrift, juridiske spørgsmål og administration på ffd.dk/administration er blevet opdateret. Indholdet er blevet gennemgået, tilrettet og udvidet og kan nu findes under den nye A-Å. Vi håber, at den udbyggede adgang til gode råd og viden giver værdi i det daglige på skolerne, og vi tilstræber at gøre information så let tilgængelig som muligt.

Gå til A-Å

Ny sider udgives løbende

Der udgives løbende sider med ny viden, der kan være relevant for f.eks. forstandere, forretningsførere og sekretærer. Udviklingen af A-Å er sket med henblik på at gøre det så let som muligt for højskolernes administrative personale at finde svar på spørgsmål om alt fra kurser og regnskaber, til lovgivning og højskolernes særlige forhold.

Find svar på administrative spørgsmål i A-Å

Har du et spørgsmål af administrativ karakter, kan du søge på emner eller scrolle ned ad siden. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, tag da meget gerne kontakt til rådgivningsteamet.

Hvis du opdager et emne, som du mener bør beskrives i A-Å, send da også meget gerne dit forslag og konkrete spørgsmål til raadgivning@ffd.dk, og vi vil forsøge at beskrive emnet snarest.

Kontakt til FFD’s rådgivningsafdeling

Vi er selvfølgelig stadig til rådighed på telefon og mail, hvis der er noget der ikke findes svar på i A-Å. Benyt her gerne den fælles rådgivningsmail raadgivning@ffd.dk. Skriv gerne en kort beskrivelse af, hvad sagen drejer sig om og bed eventuelt om at blive ringet op.

Du kan også ringe til den fælles rådgivningstelefon: 3336 4033. Telefonen er åben på hverdage fra 9.00-15.00.