Højskolerne deltog på Islandsk studiemesse

Publiceret 12-03-2021

Tidligere højskoleelever, bosat på Island, repræsenterede alle højskoler på studiemesse på Island. Corona har aflyst mange messer, men det lykkes at være med på den islandske messe på god og forsvarlig vis.

Højskolerne deltog på en studiemesse på Island i slutningen af februar. Messen er en årlig messe planlagt af den danske ambassade. Højskolerne har været afsted på messen flere gange, og trods corona-situationen, så var Højskolerne med igen. Selvom Højskolerne ikke kunne sende bemanding afsted fra Danmark, så hjalp tidligere højskoleelever bosat på Island, med at repræsentere alle højskoler i Danmark.

Messen blev afholdt succesfuldt og corona sikkert. Der kom omkring 250 besøgende på messen, og mange af dem havde stor interesse for Højskolerne. Der er god tradition for, at islændinge tager til Danmark for at tage på Højskole, hvorfor vores deltagelse på messen er vigtig.

Højskolerne deltager normalt i mange forskellige messer, både for seniorer, unge og derimellem. Det har af gode grunde været udfordret. Derfor var det ekstra godt, at messen på Island kunne lykkes.