Kender du vores næste ambassadører?

Publiceret 22-03-2021

FFD søger tidligere højskoleelever til at være højskoleambassadører i 2021. Højskoleambassadørerne skal være med til at genstarte fællesskaberne, som Corona har lukket ned for.

Ambassadører er en vigtig del af foreningen

Tidligere højskoleelever kan, med deres erfaring med at gå på højskole og gode energi, bidrage til at styrke Højskolerne ved bl.a. at sprede højskolestemning og lave events, som gør opmærksom på Højskolerne, og som får flere til at få øjnene op får højskoler.

Højskoleambassadører har gennem de seneste år arrangeret debatter på Folkemødet, lavet klimamarch, deltaget i klimafolkemødet, lavet fællessangsarrangementer, stået for Højskolernes deltagelse på Pride med meget mere.

FFD vil derfor gerne være med til at give tidligere højskoleelever, som gerne vil engagere sig i foreningen, gode forudsætninger for at være ambassadører. Det gør vi bl.a. med ved at have dette ambassadørforløb, hvor vi bl.a. støtter ambassadørers projekter med økonomi, giver projektværktøjer og meget mere.

Hvad vil det sige at være højskoleambassadør i 2021 og hvorfor?

Sammen med andre tidligere højskoleelever fra hele landet, skal højskoleambassadører skabe højskolestemning i resten af samfundet. Højskoleambassadører i 2021 mødes først ved et online intromøde. Her kan man høre mere om, hvad det vil sige at være ambassadør, møde andre nysgerrige og lære de forskellige projektmuligheder at kende.

Efterfølgende vælger man sig ind på et spor med det projekt, man interesserer sig mest for. Der vil senere være mulighed for at mødes fysisk med ens projektgruppe, afhængigt af restriktionerne ift. Covid-19. 

Det første møde i projektgruppen bliver faciliteret af FFD og frivillige tovholdere. Derefter skal grupperne selv arrangere møder, og eksekvere de planlagte projekter/events, i samarbejde med tovholderen.

Som ambassadør kan man vælge sig ind på nogle spor, som er inddelt efter nogle af de temaer, som er vigtige for FFD. Sporene er bl.a. et spor om fællessang, et spor med demokrati og debat som fokusset, og meget mere.

Du kan læse mere om det hele og hvornår de forskellige møder er datosat til på vores hjemmeside:

Læs mere om at være højskoleambassadør