Frirummet inviterer til nyt projekt: Lad os mødes på Hal-vejen!

Publiceret 31-05-2021

Højskoler inviteres til at deltage i projektet ‘Møder på Hal-vejen', der skal motivere unge med forskellig baggrund til at generobre samtaledemokratiet gennem nysgerrige dialogmøder!

Demokrati: Meget mere end valgdeltagelse

Frirummet har netop modtaget støtte fra Tuborgfondet til et projekt, som skal engagere unge på tværs af landet i det kommende kommunal- og regionrådsvalg. I bedste Hal Koch-ånd afholder vi 10 Møder på Hal-vejen', hvor unge mødes til en walk&talk med en nysgerrig tilgang til spørgsmålet: Hvorfor stemmer du? 
 
Hvert møde er mellem unge fra en højskole og unge fra en partner i lokalområdet; eksempelvis et jobcenter, en SOSU-uddannelse eller en fodboldklub.

Frirummet afholder walk&talks’ene ude i lokalområdet, og samtalerne bliver modereret gennem SoMe-input, så de unge har et fælles og ligeværdigt udgangspunkt.  

Møder på Hal-vejen munder ud i en national SoMe-kampagne i ugerne op til valget, hvor ddeltagende unge, både fra højskolerne og kontaktstederne, vil indgå. 

Få Møder på Hal-vejen på jeres efterårsprogram 

Selvom unge har forskellig baggrund, kan vi samles om fællesskabet og hinanden – demokrati 
handler nemlig ikke kun om valgdeltagelse, men også om at skabe en nysgerrig og ydmyg dialog. Det bliver en lærerig eftermiddag! 

Hvis det kunne være interessant for jer at få projektet på jeres efterårsprogram, så ræk ud til projektets tovholder, Grith Staunsager til en snak. 
 
Vi glæder os til at skabe ‘Møder på Hal-vejenmed jer! 

Kontakt:
grith@frirummet.org  
+45 21 56 55 47