Invitation til højskoler - Ungdommens Folkemøde d. 8.-9. september

Publiceret 28-06-2021

"Højskolernes Folkemøde på Hjul" kommer forbi Ungdommens Folkemøde d. 8.-9. september i Valbyparken.
Foodtruck og pop-up events skal være med til at udbrede kendskabet til højskolerne. Vil din højskole være med?

Ungdommens Folkemøde på HJUL

Ungdommens Folkemøde (UFM) i København er en oplagt mulighed for, at højskoler kan arbejde med demokratisk dannelse i praksis, skabe elevbårne events og samtidig samtale med unge og potentielle elever om, hvad en højskole er. FFD og flere højskoler har da også i flere år været med - og med succes delt en fælles stand og workshops for at give smagsprøver på højskolelivet. 

I år har UFM tænkt nyt og lavet forskellige tema-telte, som man kan købe adgang til med en stand, workshop og adgang til områdets scene. Højskolerne passer ikke rigtig ind ét bestemt sted - og FFD har derfor valgt at bidrage med foodtruck og pop-up events. 

Rammen i 2021 for Højskolerne

"Højskolernes Folkemøde på Hjul" blev afprøvet under årets Folkemøde, og FFD gentager dette koncept på Ungdommens Folkemøde. Det betyder helt konkret, at Højskolerne rykker ind i Valbyparken d. 8.-9. september med Højskolernes Foodtruck og fire pop-up events af en times varighed, som der er købt adgang til. 

 

Hvorfor deltage som højskole og hvordan?

  • Ved at deltage som højskole, sammen med skolens elever, er der mulighed for at engagere eleverne og skabe en ramme for at kunne deltage i den demokratiske samtale med øvrige unge uden for højskolen om aktuelle tematikker og samfundsudfordringer.
  • Deltagelsen ved Ungdommens Folkemøde er desuden en god mulighed for, at højskolen kan tage del i og præge det fælles, folkelige liv.
  • Højskolen får: eksponering, synlighed, styrket netværk og adgang til ca. 30.000 unge i målgruppen.
  • Højskolen kan bidrage i forhold til mad/servering/salg og/eller være del af pop-up-events (nær food-truck eller som en happening på pladsen). 

Skriv til Jakob Bonde Rasmussen på jbr@ffd.dk eller ring/sms på 217273330, hvis du vil høre mere om mulighederne for at deltage sammen med FFD. Det er nok desværre ikke længere muligt at købe egen stand - men ellers sker kontakt til UFM herom via deres hjemmeside