Højskolerne deltog digitalt ved Pride Parade 2020

Publiceret 08-09-2020

Pride blev i 2020 aflyst på grund af Corona, men vi bidrog med en lille film i den digitale parade. Vi satser på deltagelse i 2021 til megaeventet WorldPride.

Pride parade i København 2019

”Retten til at være den man er og respekten for det skal der kæmpes for en dag som i dag hvor vi markerer det, men også i hverdagen. Og det gør Højskolerne”

udtaler Lisbeth Trinskjær, Forperson for Folkehøjskolernes Forening i Danmark.

For at markere at højskole er for alle, og vise vores bidrag til kampen for lige rettigheder uanset køn og seksualitet deltog vi i den digitale Pride parade med en lille video.

Deltag i WorldPride 2021

I august 2021 er København værtsby for både WorldPride og Eurogames – Megaeventet bliver samlet kaldt Copenhagen 2021 og vil blive den største fejring af mangfoldighed og menneskerettigheder i Danmark. Dette skal højskolerne selvfølgeligt være med til, ligesom vi hvert år deltager i Pride Paraden.

I 2021 vil vi gerne markere højskolerne ved både at lave flere events som del af Pride ugens program, men også sætte højskolerne i spil som lokationer – til events, som overnatningssted og måske tilbyde korte kurser op til og under WorldPride.

Læs mere om muligheden for at være med her

Kontakt Helle Skovmose for mere information: