En global bevægelse – hvor skal vi hen?

Publiceret 04-03-2020

Programmet for International Dag 26. marts 2020 er på plads, og sidste tilmeldingsfrist nærmer sig. Dagen vil byde på oplæg fra USA, frirumsdebatten ”Kan vi tillade os at flyve?” samt viden, der får administrationen af internationale elever til at køre som smurt.

Ash-Lee Woodard Henderson, forstander for Highlander Research and Education Center, USA, som keynote-speaker til International Folk High School Summit i 2019. Nu gæster Ash-Lee igen Danmark, når hun på International Dag den 26. marts deler sit syn på den amerikanske højskoles rolle i samfundsudviklingen.

Internationale elever, globalt højskolenetværk og fælles klimaprojekt

Kom og vær med til at præge højskolernes internationale indsatser vedrørende internationale elever, globalt højskolenetværk og fælles globalt klimaprojekt, når vi mødes til International Dag på Odder Højskole den 26. marts kl. 10.00-16.00.

Efter et år med store arrangementer som Young Europe is Voting og International Folk High School Summit, kan vi i 2020 arbejde videre med højskolernes internationale forankring og globale dannelsesvision.

Udpluk fra programmet
  • Mød Ash-Lee Woodard Henderson, forstander på Highlander Folk School og hør hendes syn på den amerikanske højskoles rolle i samfundsudviklingen.
  • Få administration af internationale elever til at køre som smurt! Få stillet jeres spørgsmål til SIRI og få tips og tricks til hvordan vi fælles kan effektivisere ansøgningsprocessen.
  • Frirumsdebat: Kan vi tillade os at flyve? Kan vi opnå den globale dannelse der opstår i det mellemfolkelige møde ude i verden på anden vis end at rejse? Kom og få dine synspunkter nuanceret og deltag i debatten.

Er det for mig?

International Dag er for alle medarbejdere på højskolerne, som er interesserede i højskolernes internationale udbredelse, globale dannelsesdimension og arbejdet med internationale elever.

Se hele programmet og tilmeld dig her

Deadline for tilmelding: 16. marts 2020.

 

Se eller gense filmen om den spirende globale højskolebevægelse optaget under International Folk High School Summit i 2019: