Skal du med Højskolerne på Folkemødet 2020?

Publiceret 15-01-2020

Alle nuværende og tidligere højskoleelever er inviteret med Højskolerne til Folkemødet på Bornholm 11.-14. juni 2020. Og nu er tilmeldingen åben.

Tilmeldingen er åben

Traditionen tro fyrer Højskolerne op under både debat og fest i Højskolernes Folkekøkken. Højskolerne tilbyder bustransport og overnatning i en kæmpe camp fyldt med nuværende og tidligere højskoleelever fra hele landet. Hvis du har lyst til at give et ekstra nap med, kan du også melde dig som frivillig.

Læs mere om Højskolerne på Folkemødet 2020

Bliv frivillig for Højskolerne

Højskolerne har en gruppe af nuværende og tidligere højskoleelever, der bidrager som frivillige på Folkemødet. De frivillige løser både praktiske opgaver, hjælper Højskolerne med SoMe og presse, eller bliver en del af debattørkorpset. De klædes godt på med redskaber til at være en god debattør eller til hvordan budskaber kan spredes på de sociale medier. De udvælger relevante debatter, hvor de kan være med til at præge dagsordenen.

Læs mere om Højskolernes frivillige på Folkemødet

Bus og højskolecamp for nuværende og tidligere elever

Højskolerne sørger for transport med busser til omkring 500 tidligere og nuværende højskoleelever til Folkemødet. Højskoleeleverne bor i en særlig Højskolecamp, på et område, der er reserveret til unge deltagere på Folkemødet. Tilmeldingsfrist er d. 14. maj, men vent ikke for længe - der plejer at være venteliste.

Tilmeld dig bus og camp