Højskolerne rekrutterer nye ildsjæle til Ambassadørnetværket

Publiceret 11-10-2019

Har du særligt initiativrige projektmagere blandt jeres nuværende eller tidligere elever? Så håber vi at se dem på Højskolernes Ambassadørtopmøde i 2020.

Savner jeres tidligere højskoleelever et ekstra skud højskole? Eller er jeres nuværende elever allerede nu triste over, at deres ophold har en ende? Så kan du trøste dem med, at de allerede til februar kan opleve højskolestemningen igen.

Højskolerne afholder nemlig topmøde for ambassadører, der brænder for at skabe højskolestemning på nye steder.

Ambitionen er, at alle højskoler er repræsenteret ved 1-2 elever, så du har mulighed for at prikke et par nuværende eller tidligere elever, der har sans for idé- og projektudvikling eller som brænder særligt for højskolerns idé.

Opgaven som højskoleambassadør

Som højskoleambassadør udvikler man i samarbejde med andre tidligere højskoleelever en aktivitet eller et projekt, der skal bringe højskolen ud i det danske samfund.

Som ambassadør forpligter man sig til at deltage aktivt i afviklingen af projektet i løbet af 2020. Det hele sparkes igang med topmødet d. 28. februar - 1. marts.

I 2020 skal ambassadørerne vælge et spor på forhånd inden for DEBAT ELLER KOMMUNIKATION PÅ FOLKEMØDET, PRIDE, UNGDOMSØEN, FÆLLESSANG, KLIMA OG BÆREDYGTIGHED.

Desuden vil der være workshops i kommunikationsværktøjer, projektledelse, elevforeningsarbejde og dét at være oplægsholder/fortæller.

Download program til print og deling

Læs mere om ambassadørnetværket og topmødet

Tilmelding til topmødet