Rekordhøjt antal højskoleelever deltager i årets folkemøde

Publiceret 22-05-2019

25 højskoler og knap 700 højskoleelever drager i år mod Folkemødet og vil blandt andet have fokus på bæredygtighed - både åndeligt og gastronomisk.


Bæredygtigt folkekøkken

Soya yoghurt, chili sin carne og scramled tofu er på menuen, når højskolernes folkekøkken i år disker op med vegetariske måltider, der består af økologiske og/eller lokale råvarer.

Folkemødegæsterne kan derfor både se frem til et telt, hvor bæredygtighed er på tapetet - på scenen og i køkkenet. Det er Odder, Ubberup, Suhrs og Rødding Højskole, der igen i år disker op med lækker mad og dagligt vil servere mere end 1.500 kuverter.

Læs mere om køkkenet

Klimamarch og fødevaredebat

Ungdommen kalder på handling, når højskolerne torsdag formiddag åbner Folkemødet med en klimamarch i samarbejde med Den Grønne Studenterbevægelse. Vi opfordrer alle til at gå med.

I teltet kan du blandt opleve debatten: "Fremtidens fødevarer: Hvordan mætter vi 10 mia. i 2050? ", som gæstes af Thomas Roland, Lars Christian Lilleholt, Michael Minter, Anne Lawaetz Arhnung, Jais Valeur, Nana Alsted, Jan Toft Nørgaard, Kirsten Ø. Poulsen og er arrangeret i samarbejde med Landbrug & Fødevarer. Debatten modereres af Reimer Bo.

Hent programmet her

Derudover vil højskolernes telt som sædvanlige være garant for morgensang, koncerter og en god fest.

Læs mere om højskolerne på Folkemødet

 

undefined