Skal din højskole med på Folkemødet? Tilmeld dig nu

Publiceret 29-10-2018
Kommunikation

Folkekøkken, morgensamling eller debat? Der er mange måder, din skole kan bidrage på, når Højskolerne tager på Folkemødet 13.-16. juni 2019. Tag med og lad eleverne afslutte deres højskoleophold med en politisk fest i Allinge.

Højskolernes Folkekøkken er den ideelle ramme, fordi højskolerne derved markerer sig samlet, men også fordi alt logistikken er på plads, og man får mulighed for at møde andre højskolefolk

Mads Rykind-Eriksen, forstander på Rødding Højskole

Som en del af Højskolerne på Folkemødet får du mulighed for at give både tidligere og nuværende elever en politisk festivaloplevelse til gavn for hele skoleformen. Tænk rammen ind i jeres undervisning, eller anspor tidligere elever til at deltage som frivillige for FFD

Forstander på Rødding Højskole, Mads Rykind, har deltaget i Folkemødet med elever og ansatte syv år i træk og ser nu frem mod det ottende:

"Højskolernes Folkekøkken er den ideelle ramme, både fordi højskolerne derved markerer sig samlet, men også fordi alt logistikken er på plads, og man får mulighed for at møde andre højskolefolk. Det gælder os som medarbejdere og de omkring 30 tidligere elever, som altid tager med os. Det er en meget konkret måde at opretholde kontakten til vores gamle elever, der således også møder hinanden på tværs af årgange, der skaber et endnu stærkere netværk, der en styrker elevforeningen," siger han.

Gå til forhåndstilmelding her