To gratis tilbud til efteråret

Publiceret 25-06-2018

Interkulturel læring, global dannelse og kulturarvsdebat gennem rapmusik. Lyder det spændende? Så er der godt nyt. Her kan du læse om to gratis tilbud til undervisere på højskolen.

Rapolitics på Folkemødets ungescene Ungdomshøjen.


Konference om interkulturel læring og global dannelse – for undervisere

Århus den 13. september 2018 kl. 10-16

Få ny viden om, hvad der udvikler børn og unges interkulturelle kompetencer og hør om det kulturelle medborgerskabs betydning i demokratiet.

Oplev to af Danmarks førende forskere på feltet, Iben Jensen, professor ved Aalborg Institut og Claus Haas, lektor ved DPU. Få inspiration i workshops til interkulturel læring fra Flakkebjerg Efterskole, Den Internationale Højskole, Mundu – center for global dannelse, AFS Interkultur og projektet ”Det Flyvende Tæppe”, der har fået Den Europæiske Sprogpris.

Konferencen henvender sig til lærere i grundskoler (udskoling), efterskolelærere, højskolelærere og lærerstuderende. Det er gratis at deltage.

 

Læs mere og tilmeld dig her - senest 15. august

Gratis rap og danseworkshops om kulturarv med Rapolitics – på jeres efterårshold

Under overskriften CLAIM DIN KULTURARV inviterer Rapolitics og Hip Hop Hub unge med i debatten om kulturarv og udbyder gratis rap- og danseworkshops i efteråret til 16-24 årige.

Gennem hiphop-workshops og undervisningsmaterialer sætter Hip Hop Hub fokus på kulturarv og identitet og inviterer unge til at forholde sig til Kulturkanonen fra 2006.

 

Læs mere og anmod om en gratis workshop her

Husk at tilmelde dig studieturen til USA inden 1. september for at deltage til nedsat pris.