Rikke fejrer 25 år i FFD

Publiceret 20-06-2018

JUBILÆUM: FFD's regnskabsfører Rikke Hansen kunne i juni 2018 fejre sit 25 års jubilæum som tro væbner i foreningens administration.

Generalsekretær Niels Glahn ønsker Rikke tillykke med jubilæet.


En ihærdig og varm kollega

Hun var der dengang, der faktisk var rotter i rotterummet og har oplevet huset vokse fra 5 medarbejdere til 30.

Rikke har en Højere Handelseksamen i regnskab og startede som kontorelev i foreningen, da hun var 29 år gammel. FFD, der på daværende tidpunkt hed Foreningen for Folkehøjskoler, lå på Vartov, og i dag har foreningen udviklet sig langt ud over et skift af navn og adresse. Rikke har oplevet det hele, og hendes arbejdsområde har udvidet sig i takt med husets størrelse og mange nye projekter. 

Hun møder, før huset vågner og tager gerne en ekstra tørn med kaffebrygning, telefonen eller løber i byen, når der er brug for en ekstra hånd.

D. 6. juni var personalet i Højskolernes Hus alle samlet i køkkenet for at fejre Rikke, der ud over at være en arbejdshest, også er en virkelig god kollega.

Rikke fik, foruden blomster og gaver, en masse pæne ord med på vejen fra chefkonsulent Thor West Nielsen og generalsekretær Niels Glahn, der begge fremhævede hendes store indsats i foreningen, værdifulde erfaringer, hukommelse og omsorgsfulde personlighed, der kommmer hele huset til gavn:

På egne vegne, vil jeg sige dig tak for ihærdighed og flid. Tak for meget loyal varetagelse af dit job - i tide og utide - og for at lave en hel masse, der ikke står i jobbeskrivelsen. Du får det hele til at hænge sammen. For mig og for dine kolleger!

Niels Glahn, Generalsekretær i FFD

Kort sagt: Man kan regne med Rikke! Fra foreningen lyder et varmt og eftertrykkeligt tillykke med jubilæet!