Højskolesangbogens app er opdateret

Publiceret 05-02-2018

FFD lancerer Højskolesangbogens nye app, der blandt andet rummer indspilninger af 100 populære højskolesange som akkompagnementsudgaver.

FFD satser på fællessang

Den opdaterede udgave af Højskolesangbogens app er en del af FFD's samlede satsning på fællessang. FFD's forlag udgiver balndt andet Højskolesangbogen, Det Blå Sanghæfte, Sanghåndbogen og Halfdan Rasmussens sanghæfte.

Her kan du læse om FFD's sangprojekter.

De 100 mest populære sange

De fem pianister, der har indspillet de 100 sange, er Rasmus Skov Borring, Erik Sommer, Dan Søndergaard, Stig Kaufmanas og Jesper Moesbøll. De sammen med generalsekretær for Folkehøjskolernes Forening, Niels Glahn, også har været med til at udvælge de 100 mest populære sange på baggrund af en grundig, men ganske uvidenskabeligt research, blandt højskoler, friskoler og hvor man ellers synger højskolesange.

Læs mere om sangene, der indgår i appen.

Hvad kan den nye app?

Måske kender du allerede Højskolesangbogens tidligere version af appen, eller også vil du bare gerne lære mere om den nye opdatereing.

Her kan du læse om den nye, forbedrede version, som forhåbentlig gør det endnu sjovere at hive telefonen op ad lommen næste gang, muligheden for fællessang byder sig.