Kender du en ny højskoleambassadør?

Publiceret 13-12-2018

Har du særligt initiativrige projektmagere blandt dine elever? Så skal de da med på Ambassadør Topmødet 2019!


Højskolerne rekrutterer nye medlemmer til Ambassadørnetværket

Juleferien nærmer sig på de fleste skoler, og måske har eleverne allerede pakket deres sager og er påbegyndt det langstrakte farvel.

Men du kan trøste dem med, at de allerede i marts kan opleve højskolestemningen igen. Højskolerne afholder nemlig Topmøde for nye ambassadører, der brænder for at skabe højskolestemning på nye steder, med nye målgrupper. Ambitionen er, at alle højskoler er repræsenteret v. 1-2 elever, så du har mulighed for at prikke et par nuværende eller tidligere elever, der har sans for idé- og projektudvikling eller som brænder særligt for mangfoldige møder.

Opgaven som Højskoleambassadør

Som Højskoleambassadør udvikler man i samarbejde med andre tidligere højskoleelever en aktivtet eller et projekt, der skal bringe højskolen ud i det danske samfund. I 2019 vil vi fokusere på at nå en mere mangfoldig skare af den danske befolkning. Som ambassadør forpligter man sig til at deltage aktivt i afviklingen af projektet i løbet af 2019. Det hele sparkes igang med Topmødet d. 8.-10. marts.

Mangfoldighed på dagsordenen

Temaet for 2019s Topmøde er mangfoldighed og nye målgrupper, se og del program og tilmelding

Kender du den helt rigtige ambassadør, så kontakt projektleder Helle Skovmose på hs@ffd.dk for at få yderligere oplysninger.