Højskolerne bidrager med debat og fællessang på Kulturmødet

Publiceret 21-08-2018

Højskolernes to projekter ”Frirummet” og ”Syng, spis og snak” laver fælles event på Kulturmødet på Mors.

Den 23.-25. august afholdes Kulturmødet i Nykøbing Mors, og i år bliver det med deltagelse fra to af Højskolernes projekter – ”Frirummet” og ”Syng, spis og snak”. I en særudgave tilpasset lejligheden er projekterne gået sammen om at sammensætte et program, der kombinerer fællessang og debat.

Eventen er en del af ”Danmarks Fællessang på Kulturmødet” og foregår på debatscenen ”Under træet” på KulturFjorden fredag d. 24. august kl. 11.30-13.00.

Vi er glade for at kunne vise, at de to store selvstændige projekter også kan fungere sammen. Det giver god mening at kombinere debatformen med den refleksion og eftertanke, der er i fællessangen.

Rasmus Skov Borring, projektleder for Syng, spis og snak

I debatten, der drejer sig om kvote 2-optag, deltager to ungdomspolitikere, hhv. Johnas Knudsen fra Liberal Alliances Ungdom og Jacob Klivager Vestergaard fra Socialistisk Folkepartis Ungdom. Debatten vil tage afsæt i, hvilken betydning mere eller mindre kvote 2-optag har for elevsammensætningen på de videregående uddannelser. Debatten kombineres med fællessange motiveret af panelets deltagere.

”Vi er glade for at kunne vise, at de to store selvstændige projekter også kan fungere sammen. Det giver god mening at kombinere debatformen med den refleksion og eftertanke, der er i fællessangen,” siger Rasmus Skov Borring, der er projektleder for Syng, spis og snak.