Vi gentager Lærermødet i 2018

Publiceret 19-12-2017

Hvad er skolens formål? Er der brug for en genfortælling af dannelsesbegrebet? Hvad er skolens fællesskab? Er det i orden at fejle som lærer? Disse spørgsmål og mange flere vil blive taget op på Lærermødet, som er et nyt initiativ, arrangeret af blandt andet FFD og Danmarks Lærerforening.

Skal du med til Lærermødet 2018?

Ryslinge Højskole danner igen rammen om Lærermødet, som finder sted 4.-8. juli 2018. Denne gang skal vi diskutere emner som dannelse, pædagogik og skolepolitik på tværs af forskellige skoleformer i en højskoleramme, der selvfølgelig byder på morgensamling, sang og andre inspirerende fællesaktiviteter.

På lærermødet kan du møde undervisere, skolefolk og fagpersoner fra en lang række uddannelsesinstitutioner og få inspiration til egen praksis:

Det var berigende at opleve den vilje og lyst til at ville lære og give elever og studerende så meget. At vi på tværs af skoleformer, traditioner og vilkår har hjerteblodet og engagementet til fælles, og at vi kan lære og lade os inspirere af hinanden. Samtidig var mødet med andre lærere og deres fortællinger med til at gøre mig opmærksom på den dyrebare, men også skrøbelige frihed, der er særlig for højskolerne; det at der dybest set ikke er noget mål med det, vi gør, og at det er noget, vi skal værne om.

Majken Graver Blohm, højskolelærer, Egmont Højskolen

Hvem kommer?

Ud over politikere, forskere og mere end 100 lærere kan du møde Alexander von Oettingen (UC Syd), Mette Frederiksen (Syvstjerneskolen), Lisbeth Trinskjær (FFD), Lene Tanggaard (Aalborg Universitet), Stefan Hermann (PH Metropol) og mange flere. Vi løfter løbende sløret for årets profiler, så følg med på Lærermødets hjemmeside.

Rabat for ansatte på højskolerne

Som ansat på en folkehøjskole er der mulighed for at deltage med rabat, så deltagerprisen for et delt dobbeltværelse er 2600,-.

Se meget mere på Lærermødets hjemmeside, hvor du også kan læse om Lærermødet 2017, finde kontaktoplysninger med videre.