Arrangementer i KultuNaut

Alle højskoler kan oprette arrangementer i kalenderen på hojskolerne.dk. Kalenderen leveres af KultuNaut, og arrangementerne bliver også vist på en række andre danske websteder. Brug kalenderen til at sprede højskolens begivenheder og invitere til åbent hus eller rundvisning.

Højskolernes KultuNaut-kalender generer automatisk en liste over alle de arrangementer, som er oprettet af højskoler. 

Du finder kalenderen på hojskolerne.dk/kalender

Du finder åbent hus-kalenderen på hojskolerne.dk/besøg

Opret en begivenhed

Sådan opretter du en begivenhed:

1) Tryk på ”Indtast event” på hojskolerne.dk/kalender

2) Login eller opret en ny bruger. Du skal udfylde logininformationer i et nyt vindue, der åbner automatisk.

3) Udfyld arrangementets forskellige felter med indhold. Det er en god ide at vælge ". Når du gør det, får du mulighed for at skrive en længere tekst og indsætte links i begivenheden. Du kan læse en udvidet beskrivelse af hvert felt og indtastningsprocessen i KultuNauts egen vejledning.

4) Tryk ”Videre” og afslut med ”Godkend indtastningen”.

5) KultuNaut skal godkende din begivenhed før den bliver synlig. Det sker ofte indenfor en eller to hverdage.

Bemærk desuden at KultuNauts kalender sorterer arrangementer på baggrund af slutdato. Har du oprettet et arrangement med startdato den 1. februar og slutdato den 1. marts, vil de arrangement altså fremgå i starten af marts. På den måde får dit arrangement længere levetid i kalenderen. 

Vigtige felter: Åbent hus-arrangementer

Hvis du opretter et åbent hus-arrangement eller tilbyder rundvisninger, skal du huske at sætte flueben i boksen ”Åbent Hus” under ”Særlige emner”. Når du gør dette, kommer dit event med i Åbent hus-listen på højskolerne.dk/besøg.

Systemet tvinger dig til at tilvælge endnu en kategori udover "Åbent hus". Vi anbefaler, at du vælger ”Diverse: Andet” eller "Virtuel: Online event", hvis dit arrangement foregår online. 

BEMÆRK: Du må kun oprette 6 åbent hus-arrangement pr. kalenderår.

Hvis din skole altid holder åbent hus eller tilbyder løbende rundvisninger, anbefaler vi, at du opretter flere begivenheder fordelt ud over året, og at du linker til din egen hjemmesides tilmeldingsformular. 

Husk også at gøre rammerne for dit arrangement tydelig i beskrivelsen.

 

Vigtige felter: Sted og arrangør

Det er vigtigt, at du udfylder felterne ”Sted / Lokation”. Dette felt danner udgangspunkt for, at dine begivenheder kommer med i kalenderen på højskolerne.dk. Hvis dit arrangementet afholdes på en anden lokation/adresse, eller hvis du har en ekstern partner med ombord, skal du tilføje dette i "særskilt arrangør" feltet.

Er din skole ny i systemet? Eller mangler dine begivenheder?

Er det først gang, din skole benytter kalenderen? Eller er dine begivenheder slet ikke med? Så opret en ny begivenhed og sende en mail til ehb@ffd.dk med skolens arrangørnavn og adresse. FFD sørger efterfølgende for, at dine begivenheder fremgår af kalenderen.

 

Emil Hamer Boisen
Webredaktør
Kommunikation

Hjemmeside, kursusdatabase, annoncering på socialemedier og support.