Højskolerne er til stede på messer og vidensfestivaler

Publiceret 30-08-2023

FFD og vores korps af tidligere højskoleelever tager ud på messer og vidensfestivaler

Den bedste reklame for højskolen er den, der kommer fra folk, som selv har oplevet glæden ved et højskoleophold. Og den bedste måde at skabe dialog på, er ved at være til stede. Derfor har FFD  i flere år haft et hold af oplægsholdere bestående af tidligere elever. Oplægsholderne deltager i uddannelsesmesser og tager ud på uddannelsessteder, hvor de fortæller om, hvad en højskole er. I løber af 2023, har FFD og vores oplægsholdere besøgt 30 uddannelsessteder og messer, hvor vi har talt med interesserede om, hvad man kan forvente, og hvad man får ud af et højskoleophold.     

I den kommende tid deltager vi med oplægsholdere på vidensfestivaler på CAMPUS + i Køge og SUK i Slagelse. CAMPUS + forventer omkring 3000 besøgende mellem 15 og 25 år. SUK regner med, at der dukker mellem 5000 og 6000 unge op, som primært er folkeskole-gymnasie- og erhvervsskoleelever. Vi er også inviteret til en minimesse på Silkeborg Amtsgymnasium og har aftaler om oplæg på flere andre ungdomsuddannelser.

På uddannelsesmesserne lægger vi vægt på, hvordan højskolerne bidrager til at bygge bro mellem grundskole, ungdomsuddannelse, videregående uddannelse og til livet derefter.

Har du idéer til, hvor det kan give mening for os at være synlige, og hvor vores oplægsholdere kan skabe dialog, så hører vi gerne fra dig.

Kontakt: jbr@ffd.dk

Andre nyheder

Vil du modtage FFDs nyhedsbrev?

Folkehøjskolernes Forenings nyhedsbrev for dig, der er ansat på en højskole eller har interesse for den politiske, administrative eller pædagogiske proces omkring højskolerne.

  • Det politiske og kommunikative arbejde i FFD
  • Administrative nyheder
  • Nyheder om højskolepædagogik
  • Aktuelle kurser og ledige jobs
  • Historier fra foreningens projekter

Felter med (*) skal udfyldes