Hvad brænder du for?

Publiceret 28-06-2021

Nyt online "spil" skal på legende vis lede potentielle elever og kursister i retning af en relevant højskole. Hvilken type er du?

Test - Hvad brænder du for?

"Leder du efter en, der der deler dine interesser, kan udfordre dig, skærpe dig og gøre dig klogere på dig selv? Vi tror, at vi har den perfekte kandidat, der kan tænde ilden i dig…". Sådan lyder introen til den nye test. 

Med inspiration fra Tinder og diverse personlighedstest, som man kender fra ugeblade og sociale medier, lancerer Højskolerne sit eget lille legetøj, der på en anderledes måde kan lede potentielle elever og kursister hen til en relevant højskole. 

Testen består af billeder og ord, som man kan swipe til højre og venstre på, alt efter om man fænges af det, man ser. Bag hvert billede/indtryk er der en kobling til de kategorier, FFD har på hojskolerne.dk under "Fag og emner" på Lange kurser og Korte kurser. Resultatet er en beskrivelse af hvilken type, man er (selvfølgelig med et glimt i øjet) samt links til hvilke højskoler, der kunne være relevante at se nærmere på. 

Prøv selv testen på www.hoejskoletest.dk - og del gerne, hvis du kan lide den.