Bestillinger

Der er knyttet en bestilling af materiale til alle kurser. Bestillingen sendes til den mailadresse, som er knyttet skolen i Højskolebasen.

Bestil materiale

På alle kurser er et link med teksten 'Bestil materiale'. Det fører brugeren til en formular, som sendes til den email, der er knyttet til skolen. Din skole vil altså modtage en mail fra Højskolebasen, når en bruger har anmodet om materialet.

 

Send gerne elektronisk katalog

Det er helt i orden at sende et digitalt katalog eller henvise til højskolens egen hjemmeside. E-mail feltet er obligatorisk, så skolen får altid et digitalt lead. Mange skoler har også link til PDF-katalog på kursusbeskrivelsen.

 

Hvad med dem, der ikke er digitale?

Hvis der står noreply@ffd.dk i afsenderfeltet kommer kontakten fra FFD. Højskolernes Hus for en del henvendelse fra brugere, der ikke er digitale, og dem hjælper vi med bestillinger - derfor noreply@ffd.dk. 

 

Varme leads

Denne funktion er tænkt som en mulighed, for at værge nye elever og servicere varme leads. Ligesom hojskolerne.dk årligt sender over 100.000 klik videre til højskoler er det ambitionen også at sende interesserede adresser og mailadresser videre til skolerne, så vi kan få flere mennesker på højskole.