Højskolebasen

På hojskolerne.dk og danishfolkhighschools.com kan brugerne søge i kursussøgningen og skolesøgningen. Du skal selv indtaste alle informationer i de to søgninger via Højskolebasen. Denne guide hjælper dig igennem indtastningen.

Højskolebasen og søgningerne

Højskolebasen er det sted, hvor du indtaster informationer om din højskole og indsender kurser. På hojskolerne.dk og danishfolkhighschool.com kan brugerne benytte to forskellige søgninger til at søge i basens indhold:

Det er den samme motor som driver skolesøgningen og kursussøgningen. De to søgninger fungerer derfor (næsten) ud fra de samme principper og algoritmer.

 

Højskolebasens opbygning

Basen skelner mellem 'Højskole'-fanen, hvor du indtaster informationer om skolen og opdaterer skolesiden til skolesøgningen, og 'Kursus"-fanerne, hvor du hhv. indtaster og indsender dine korte og lange kurser til kursussøgningen.

Se hvordan du indtaster og indsender kurser

Se hvordan du indtaster informationer om skolen

 

Login

Du logger ind i Højskolebasen via:

basen.hojskolerne.dk

Det er ofte den officielle skole-email, der logges ind med, med mindre I har fået den ændret. Kan du ikke huske kodeord, kan du bestille et nyt. 

Glemt kodeord

 

Bliv fundet i søgningen

Søgningens mål er at give brugerne den bedste mulighed for at finde et kursus. Det vigtigst er, at teksterne er gode og beskriver kurset og skolen så præcist og læsevenligt som muligt. 

Læs vores guide: 8 råd til at blive fundet i søgningen

 

Søgningsstatistik og synonymer

FFD udsender hvert kvartal en oversigt over brugernes søgninger. 

Se søgningsstatistikkerne 

 

Kontakt for hjælp

Er du helt ny i Højskolebasen, eller har du brug for at få noget genopfrisket? Så tag kontakt til FFD's webredaktør, Emil Boisen. 

Emil viser dig gerne rundt i Højskolebasen via skærmdeling på Zoom. Det er en fordel, hvis du har orienteret dig i guiden først. 

Emil Hamer Boisen
Webredaktør
Kommunikation

Hjemmeside, kursusdatabase, annoncering på socialemedier og support.