Højskolerne holder åbent hus online

Tilmeld din højskole til Åbent hus online. Læs mere om konceptet på denne side.

Nyttige links 2021

Landingsside:

www.hojskolerne.dk/OnlineÅbentHus eller www.hojskolerne.dk/OnlineAabentHus

Pdf-program

https://www.ffd.dk/media/28553/21-online-aabent-hus-program.pdf

Kode og link til Zoom

Brug koden: 987654

https://zoom.us/j/96544981594?pwd=Ujh0dUNvdzdtc040MWVsaVlLMXVuQT09

Facebook-event

https://www.facebook.com/events/908075869765215

 

Baggrund for åbent hus online

Covid-19 udfordrer måske den fysiske afholdelse af Højskolernes Dag d. 8. maj, hvorfor vi har fundet på et godt alternativ, da vi gerne vil give interesserede muligheden for at høre mere om de forskellige højskoler.

Vi ved, at der lige nu og her er stor efterspørgsel på højskolekurser, men for at sikre, at der i fremtiden er efterspørgsel på højskolekurser, er det vigtigt at have et koncept som højskolernes dag - også i nye klæder. Formålet er også at få nogle til at deltage, som ellers ikke ville have taget fysisk afsted og besøge en højskole.

Formatet bliver et kort og enkelt program, som I kan se her. Alle der deltager har mulighed for at komme ud til to forskellige højskoler, som deltagerne kan vælge sig ud på via break out rooms. Derudover kan deltagerne også på dagen få mere generel information om højskoler, hvis man har brug for det. Deltagerne vælger højskoler ud fra deres egen interesse eller ved at tage en test, som vil lede dem hen på nogle forskellige skoler.

Hvad skal din højskole bidrage med? 

De enkelte højskoler skal forberede et 30 minutters program, hvor man kan høre mere om højskolen, tale med elever og få en rundvisning. Det er op til de enkelte højskoler, hvordan man vil tilrettelægge de 30 minutter. For at konceptet kan lykkes, skal der minimum være 15 højskoler, som vil deltage på dagen. De deltagende højskoler bliver skrevet på en liste, og på vores facebookbegivenhed, så deltagerne kan se, hvilke højskoler man kan ”besøge”.

Jeres program skal tilrettelægges, så det kan køres over to gange jf. programmet.

Et supplement til Højskolernes Dag - også post corona

Vi tror på, at dette online-format kan blive en stor succes, og potentielt kan tiltrække mange nye interesserede, da det er nemmere at være med hjemmefra i 1,5 timer, frem for at man skal ud og besøge en højskole fysisk. Alt efter hvordan dagen bliver og responsen, så er det værd at overveje om dette onlineformat kan supplere det fysiske Højskolernes Dag i fremtiden. 

Jakob Bonde Rasmussen
Kommunikationschef
Kommunikation

Strategi, kampagner, markedsføring, netværk, ambassadører, events og folkemøder.

Emil Hamer Boisen
Webredaktør
Kommunikation

Hjemmeside, kursusdatabase, annoncering på socialemedier og support. 

undefined   

Matthew Daniali
Studentermedhjælper
Kommunikation

Ambassadørnetværk & højskoleoplæg