Lange kurser

Lange kurser oprettes i Højskolebasen med titel, beskrivelse, emneord, type, start- og slutdato - der kan være flere slutdatoer. Er der flere startdatoer, kan man oprette en kopi med et klik på Dupliker. Systemet opretter automatisk link til skolens tilmeldingsside og til en formular, hvor kataloger kan bestilles.

Opret et langt kursus

Oprettelsen minder meget om at oprette et kort kursus. Forskellen er primært, at lange kurser kan have flere slutdatoer og at skolens kernefag tilføjes i visningen af kurset og at kernefagene vises.

OBS! kurser der oprettes på www.hojskolerne.dk skal også findes på skolen egen hjemmeside. Dvs. opret kun de startdatoer, som også fremgår at skolens side.

Udfyld titel (maks 100 tegn), beskrivelse (maks 1200 tegn). Opret gerne link til skolens hjemmesiden for flere informationer. Billeder kan sættes ind vha af et link, ligesom i beskrivelsen af højskolen. Vælg start- og slutdatoer.

Husk: Én startdato = ét kursus. Er der flere linjer på et kursus, skal det indarbejdes i titlen og i beskrivelsen af kurset. Sæt link ind til linjerne på egen hjemmeside.

Emneord

Kurset skal gemmes, før du kan føje emneord til kurset. Vær ærlig og føj kun relevante ord til, så brugere får de relevante kurser, på de relevante søgninger.

Læs mere om emneord og deres funktion

Opret kopi: Dupliker

Hvis du har flere kurser af samme type med forskellig startdato, kan du klikke Dubliker - derved skabes en kopi, som også navngives 'KOPI' i enden af titlen.

Visningen af kurset

På hjemmeside vises alle de informationer du tilføjer, plus højskolens kernefag, link til højskolens side på højskolerne.dk, link til skolens tilmeldingsside (som indsættes på Højskolen - fanen link) og link til en formular for bestilling af katalog for kurset. 

Billeder i kursusbeskrivelsen

 

Billeder sættes ind på samme måde som i beskrivelsen af højskolen

Et testeksempel

Her en testudfyldelse af nyt langt kursus. Bemærk at emneordsknappen er grå. Kurset skal først gemmes, og derefter bliver knappen blå, og du kan klikke og tilføje emneord. 

Hvis den engelske beskrivelse er tom, vises ikke noget på den engelske side. 

Føj emneord til kurset ligesom på korte kurser ved enten at søge eller bladre i listen med ca. 200 ord. Sæt fluteben på de emneord der knyttes til.

 

undefined