Noter

Vi har fra det tidligere system en række noter. Det er en samlebetegnelse for elementer ved skolen rettet mod særlige grupper. Noter præsenteres både på skolens side, så en bruger kan sammenligne dér, men også i lister med filtre.

Det er 4 noter:

  • Børn med på lange kurser
  • Handicapfaciliteter
  • Konference- og udlejningsfaciliteter
  • Undervisningssamarbejder og introforløb
  • Særlige diæter

Noterne vises på særlige lister

Noterne vises på skolens side, men vi har også lavet lister med overblik over de enkelte noter. Er der skrevet tekst i note-feltet, kommer man med på listen.

To andre noter er placeret under fanen "Om skolen". Der er priser og elevpladser.

Her kan I beskrive, hvad skolen tilbyder på de 6 områder og eventuelt linke til skolen hjemmeside for mere læsning. Det vises både i skolepræsentationen og i en liste som vist herunder. Står der ikke noget i feltet, er skolen ikke med på listen.

Felterne har en begrænsning på 250 tegn. Det er meget kort, fordi det skal være let at skanne. Ideen er at teksten skal give et overordnet indtryk og så kan I linke til uddybbende informationer på højskolens egen hjemmeside.

Vær ærlig

Vi ved fra et par erfaringer, at det er vigtigt at være ærlig. Fx gav en populær instagrammer højskolerne en opsang pga manglende tilgængelig "jeg har fået samtlige afslag fra højskoler i dag pga. manglende tilgængelighed." 

Et eksempel

Sådan se det ud i Højskolebasen

undefined

 

Og her vises samme tekst i højre spalte på skolevisningen.

undefined