Filer

Billeder og filer er placeret faste steder, så det er let at indsætte billeder, og højskolernes sider er lette at sammenligne. Hver højskole kan uploade 5 skolebilleder. Her finder du formater og vejledning til, hvordan du optimerer billederne.
Billedeformaterne er:
Topbillede 1350 * 225 px. Skolebilleder i præsentationen: 1170 * 600 px. Logo 300 px bredt og maks 300 px højt.

Upload og erstat

På alle felter under 'filer' uploader du ved at klikke på den grå kasse med et plus i. Hvidt kryds betyder der ikke er en fil. Hvis der er en fil, vises enten billede eller en hvid boks, som vist herunder. Bemærk, der dukker en slet-knap op, når du har uploadet filen.

undefined

 

Topbillede

Topbilledet er 1350 * 225 pixel. Vi har importerede billedet fra det gamle system (i 2018) og placerede det i toppen. Så i princippet behøver skolen ikke uploade et nyt, men vi anbefaler klart at skabe et billede der passer til 1350 * 225 pixel. Det er er svært format at finde ét billede til. Derfor er I velkomne til at sammensætte det af flere. Her er to eksempler.

 

undefined

undefined

 

Logo

 

Logo skal være 300 px bred og maks 300 px. Og gerne i rundt format. Designeren har opfordret til at efterligne logovisning på sociale medier, hvor det jo er rundt. undefined
  undefined

 

Kataloger

Hvis I har kataloger, kan de uploades som pdf'er. Vi har importeret filerne fra det gamle system. Er feltet tomt vises der ikke noget på hjemmesiden. Er der en fil, vises der et link under 'Hent højskolens kataloger'.

undefined

Skolebilleder

Højskolen kan uploade 5 billeder, som automatisk sættes ind i en slider. Slideren placeres normalt under feltet 'Praktiske oplysninger' MEN hvis I ikke har lagt et link til en Youtube eller Vimeofilm under 'Link' placeres billedeviseren lige under feltet resumé.

Billederne skal være 1170 * 600 px for at fungere optimalt. 

Man kan også sætte billeder ind i teksten, men vi anbefaler at bruge Skolebilleder til at vise livet på skolen.