Få besøg af de unge initiativtagere fra Vores Europa

Peter Laugesen og Elena Askløf tog et år ud af kalenderen for at besøge 24 lande og tale med over 500 unge i Europa for at forstå andre unge europæeres situation og sætte fokus på Europas unge og deres udfordringer.

Vores Europa er et prisbelønnet rejse- og formidlingsprojekt startet af Peter Laugesen og Elena Askløf. Deres mål er at forstå vores europæiske samtid gennem mødet med unge mennesker fra hele Europa.

Siden 2013 har Elena og Peter fra Vores Europa været på adskillige store rejser, hvor de har mødt en ungdomsgeneration, der rummer tanker om og erfaringer med nationalisme, økonomisk krise, migration, sociale medier, arbejdsløshed, aktivisme og meget mere. 

Ovenstående er nogle af de tematikker, som Vores Europa kan præsentere jeres elever for og starte en diskusion omkring gennem deres foredrag. Elena og Peter er erfarne foredragsholdere, og deres formidling bestående af personlige fortællinger, fotografier og videoreportager fra deres rejser, fanger eleverne og gør svært stof levende og vedkommende. 


I foråret 2017 rejser Elena og Peter rundt i Storbritannien for at møde og tale med unge briter om deres situation og tanker efter Brexit. De vil være klar med et foredrag herom fra efteråret 2017. 


Læs mere om deres foredragstilbud og projekt i øvrigt på www.voreseuropa.dk eller kontakt dem på kontakt@voreseuropa.dk eller per telefon på 26544698.