Studietur til Bruxelles 2018

FFD arrangerer en studietur til Bruxelles for lærere 25. - 27. september 2018. Så skynd dig at tilmelde dig - der er begrænsede pladser.

Studietur til Bruxelles for lærere

Bliv skarp på EU som politisk og kulturelt fællesskab. Vi skal besøge Europa-Parlamentet, Kommissionen, tale med den danske repræsentation og få et indblik i hvordan medier, NGO’er og lobbyister arbejder.

På turen får du en god mulighed for at møde andre højskolelærere og forstandere. Og I kan udveksle erfaringer til fælles inspiration - ikke mindst med henblik på 2019, hvor der både er valg til Europa-Parlamentet, og hvor 10 højskoler, i samarbejde med FFD, arrangerer et stort ungdomstopmøde for 200 unge europæere i Danmark.

Formålet med turen er at blive skarp på de største europæiske spørgsmål lige nu, samt hvordan de berører unge. På den måde har vi et godt fundament for at udvikle og kvalificere de tematikker, der vil være omdrejningspunkt for ungdomstopmødet i 2019, ligesom det vil give os ideer til hvilke ungdomsstemmer og ungdomsgrupperinger, der findes i Europa lige nu og som skal repræsenteres til  ungdomstopmødet i 2019.