Information til Ambassadører

Er du allerede ambassadør, kan du her finde relevant information om puljeansøgninger, tidsfrister, layout og afrapportering og få inspiration til din projektledelse.

Ambassadør- og projektledelsesværktøjer

Hent skabelon til projektbeskrivelse

Hent projektplan - flowdiagram

Hent skabelon til projektledelse (excel)

Hent skabelon til budget (excel)

Aktivitetspulje

I kan søge om 5.000 kr. til jeres events eller aktiviteter hos Højskolernes Hus. Vi kan derudover eventuelt supplere med midler til støtte til det visuelle udtryk og sørger også for layout og tryk. Der gives tilskud til 10-15 aktiviteter om året.

Ansøgningsdeadline

I kan søge om midler til et ambassadørprojekt løbende. Der kan dog gå op til 14 dage før I får svar på jeres ansøgning, så ansøg i god tid, før I har brug for pengene. 

Følgende krav skal være opfyldt i forbindelse med afholdelse af aktiviteter:

  1. Det tilstræbes at der er minimum 3 højskoler repræsenteret i hver gruppe (hvis ikke, så finder vi en løsning).
  2. Arrangementet skal gerne nå ud til målgrupper, der ikke kender så meget til højskolen i forvejen
  3. Højskolernes logo skal være en synlig del af eventen. Højskolernes Hus skal godkende brug af logo og opsætning, og vi hjælper gerne med layout og produktion af materialer.
  4. Brug #højskole, når du deler eventet på de sociale medier
  5. Efter aktiviteten er afsluttet, skal I udfylde evalueringsskema med regnskab, en mindre evaluering og dokumentation af aktiviteten i form af billeder eller videoer.

Søg aktivitetspuljen

Søg flere penge

Tuborgfondet

Nordea-fonden

Evaluering og afrapportering

Dokumentation for afholdt aktivitet sendes i form af foto og video til md@ffd.dk md@ffd.dk(via fx WeTransfer) eller uploades til Flickr på www.flickr.com/hojskolerne.

Indtast evaluering her

Skabeloner

Skabelon til officielle breve

Skabelon til samarbejdskontrakt

Skabelon til en artikel om jeres aktivitet

Pressemeddelelse

Hvis du skal skrive en pressemeddelelse kan du bruge nedenstående skabelon. Du kan med fordel sende den forbi Andreas på AH@ffd.dk for at få gode råd til indhold, hvem der skal modtage den, samt hvordan du bedst følger op.

Skabelon til pressemeddelelse

Book udlånsmaterialer fra Højskolerne

Her kan du booke sangbøger, roll-ups, kameraudstyr mm. Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for afhentning og aflevering, og at disse datoer skal fremgå tydeligt. 

Bookingskema

Lokaler

I kan anvende lokaler i Højskolernes Hus på Nytorv 7 i København efter aftale – kontakt kontor@ffd.dk og hør om mulighederne. Ellers er jeres højskoler sikkert en mulighed. Prøv via jeres højskoles elevforening.

I er altid velkomne til at kontakte Matthew (md@ffd.dk) med mere konkrete spørgsmål.

Cases

Nedenfor kan du se, hvordan et projektforløb kan afvikles i samarbejde mellem en projektgruppe bestående af højskoleelever og Højskolernes Hus.