Brug Syng, spis og snak-formatet

Intentionen er at Syng, spis og snak-formatet lever videre efter udløb af seneste bevilling fra Nordea-fonden pr. 1. juli 2023. Ønsker jeres skole at afholde et Syng, spis og snak-arrangement, kan I frit bruge projektrammen og anvende logo og plakatskabeloner, som kan tilgås her på siden.

Materialer

Du kan downloade Syng, spis og snak-materialeskabeloner her på siden. Opretter I jeres arrangement på Facebook så gør Højskolesangbogen til medarrangør og brug #fællessang og #syngspissnak. På den måde bliver arrangementet en del af Højskolesangbogens kalender og når ud sidens mange følgere. 

Pdf-skabelonerne er lavet, så du let kan indsætte tekst og skolens logo (klik i nederste højre hjørne). Bemærk at du skal åbne pdf-filer i Adobe Acrobat for at kunne indsætte logo. 

Skabeloner til download

Q & A

Hvem kan være med?     På eget initiativ er de frie skoler værter for lokalsamfundet og inviterer alle med på tværs af generationer, der har lyst til fællessang, fællesspisning og gode samtaler.
Hvorfor laver skolerne Syng, spis og snak?     Projektet skal bringe mennesker sammen, som ellers ikke ville mødes. At mødes til Syng, spis og snak skaber samhørighed i samfundet. Samtidig holdes en vigtig del af dansk kulturarv levende og gives videre til nye generationer.
Hvad gavner det de medvirkende skoler?     

Fundamentet for projektet er at give danskerne i skolernes lokalsamfund mulighed for at møde den folkelige fællessang og det fællesskab, der opstår, når mennesker mødes for at synge, spise og snakke med hinanden. 

Hvor finder jeg mere info?      Den enkelte skole annoncerer selv lokalt.