Materialer

Her kan du downloade skabeloner og andet materiale i forbindelse med Syng, spis og snak.

Skabeloner til download

Pdf-skabelonerne er lavet, så du let kan indsætte tekst og skolens logo (klik i nederste højre hjørne). Bemærk at du skal åbne pdf-filer i Adobe Acrobat for at kunne indsætte logo. 

 

Q & A

Hvem står bag projektet?      Det gør højskolerne, efterskolerne og friskolerne. Projektet er støttet i en treårig periode med 5 millioner kr. fra Nordea-fonden.
Hvor mange arrangementer er der?     Gennem 2020-2022 vil der i alt blive afviklet 500 arrangementer fordelt over hele Danmark.
Hvem kan være med?     De frie skoler er værter for lokalsamfundet og inviterer alle med på tværs af generationer, der har lyst til fællessang, fællesspisning og gode samtaler.
Hvorfor laver skolerne Syng, spis og snak?     Projektet skal bringe mennesker sammen, som ellers ikke ville mødes. At mødes til Syng, spis og snak skaber samhørighed i samfundet. Samtidig holdes en vigtig del af dansk kulturarv levende og gives videre til nye generationer.
Hvor finder jeg mere info?      Den enkelte skole annoncerer selv lokalt. Her finder du en samlet oversigt over Syng, spis og snak arrangementer