Højskolesangbogen

Forlaget Højskolerne udgiver Højskolesangbogen og en række andre sangbøger, melodihæfter, CD'er og bøger, som knytter sig til sangene fra Højskolesangbogen.

Højskolesangbogen

Højskolesangbogen udkom i den 18. udgave i 2006. Med både tradition og fornyelse for øje er sangbogen blevet et kæmpe hit til fællessang i mange forskellige anledninger.

Højskolesangbogen for børn

124 år efter at den første udgave af Højskolesangbogen så dagens lys, udkommer Højskolesangbogen for børn, illustreret og med 74 sange.

Det blå sanghæfte

Nye fællessange til de sangglade. En stribe sange fra så forskellige sangskrivere som Tommy Seebach, Anne Linnet og Sting findes nu i et lille blåt sanghæfte.

Melodibogen

Højskolesangbogens Melodibog indeholder alle nye og gamle melodier fra Højskolesangbogen.

Sanghåndbogen

I Sanghåndbogen kan du læse om fællessangens historie og få baggrundsviden om hver eneste sang i Højskolesangbogen.
BOGEN ER UDSOLGT. Udkommer i ny udgave med Højskolesangbogens 19. udgave i 2020.

Sangbogen som app

Download app med højskolesange fra den trykte Højskolesangbog. Sanghåndbogens tekster følger automatisk med. Hent også julesange, Det Blå Sanghæfte, Halfdan-hæfte og de engelske og tyske sange.

CD med 100 sange

100 sange fra Højskolesangbogen er indspillet som akkompagnement til fællessang, som kan bruges, når der ikke er en pianist til stede.

Halfdans digte som sange

Et hæfte med helt nye melodier til nogle at Halfdan Rasmussens smukkeste voksen-digte krydret med Ib Spang Olsen tegninger.

Singalongs, Folk Songs and Hymns

Singalongs, Folk Songs and Hymns er et sanghæfte med 24 engelsksprogede sange.