Den Skandinaviske Designhøjskole: ”En podcast om Livsoplysning, demokratisk dannelse og folkelig oplysning”

Gennem samtaler med nogle af erhvervslivets ledere og produktion af podcast, vil tre forstandere undersøge om højskolerne har betydning for samfundets sammenhængskraft?

Formål:

Gennem samtaler med erhvervsledere i nogle af Danmarks største virksomheder forløses projektet formål; at undersøge om / hvordan højskolen og alt det vi er optaget af, og erhvervslivet, som blandt andet er optaget af KPI, værdikæder, vækstrater, procesoptimering, kan berige hinanden.

Projektbeskrivelse:

Projektmålet er i projektperioden at udgive fem podcast med samtaler med fem forskellige erhvervsledere: Vi har følgende i tankerne:
Karin Salling
Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla
Lars Sandahl Sørensen, direktør i DI
Deborah Dunsire, administrerende direktør i H. LUNDBECK A/S
Sheela Maini Søgaard, CEO for BIG 
Jacob Risgaard

De involverede højskoler og alle andre højskoler, får gennem samtaler indsigt i, hvordan vi vores rolle i samfundet opfattes og vurderes af en gruppe af personer, som gennem deres virke bidrager til samfundet på måder, som er væsentlig forskellige fra højskolernes bidrag.

Succeskriterier: Samtalerne skal gøre os klogere på hinanden, og berige hinanden med hver vores værdier. Vi ønsker med projektet, at få højskolens grundlæggende værdier ud at leve udenfor højskolen.

 

Formidling:

Der udkommer fem podcast i projektperioden.

 

Bevilliget beløb: 60.000 kr.

 

Kontakt: Merete Østergaard merete@designhojskolen.dk

Senest opdateret 23-08-2022