Højskolen Marielyst "Folkehøjskole, folkekøkken og foredrag."

Arrangementer med debat, fællessang og spisning skal manifestere højskolen som center for folkeoplysning og fællesskab i lokalområdet.

Formål:

Formålet er at skærpe højskolens rolle som kulturelt kraftcenter på Falster og Lolland. Højskolen skal være fællesnævneren for folkeoplysning og fællesskab i lokalområdet. Derfor vil vi med dette projekt udbyge det eksisterende samarbejde med de lokale oplysningsforbund, DGI og kommunen og give det endnu mere volumen og kvalitet.

Projektbeskrivelse:

Det konkrete projekt går ud på at skabe en tradition, hvor vores kursister og lokalbefolkningen mødes til en højskoleaften med fællessang, foredrag og debat samt egnsretter præsenteret og fremstillet af Højskolens køkken. Det er vigtigt at prisen holdes på et fornuftigt niveau, så det er tilgængeligt for alle i lokalområdet.
Kombinationen af foredrag og folkekøkken samt kendte og skarpe foredragsholdere, håber vi appellerer til en større kreds af lokale borgere, som på den måde kan opleve, at højskole, fællesskab og højt til loftet er gode værdier i et lokalsamfund.

Formidling:

Lokale medier, skolens hjemmeside.

Bevilliget beløb:  128.464 kr

Kontakt: Mette Grønnegaard   mg@hsmarielyst.dk

Links: http://www.xn--kvindfolkemdet-0qb.dk/

         https://www.facebook.com/kvindfolkemodet?ref=bookmarks

Læs evalueringen her