Den Skandinaviske Designhøjskole: ”En podcast om Livsoplysning, demokratisk dannelse og folkelig oplysning”

Senest opdateret 23-08-2022

Gennem samtaler med nogle af erhvervslivets ledere og produktion af podcast, vil tre forstandere undersøge om højskolerne har betydning for samfundets sammenhængskraft?

Formål:

Gennem samtaler med erhvervsledere i nogle af Danmarks største virksomheder forløses projektet formål; at undersøge om / hvordan højskolen og alt det vi er optaget af, og erhvervslivet, som blandt andet er optaget af KPI, værdikæder, vækstrater, procesoptimering, kan berige hinanden.

Projektbeskrivelse:

Projektmålet er i projektperioden at udgive fem podcast med samtaler med fem forskellige erhvervsledere: Vi har følgende i tankerne:
Karin Salling
Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla
Lars Sandahl Sørensen, direktør i DI
Deborah Dunsire, administrerende direktør i H. LUNDBECK A/S
Sheela Maini Søgaard, CEO for BIG 
Jacob Risgaard

De involverede højskoler og alle andre højskoler, får gennem samtaler indsigt i, hvordan vi vores rolle i samfundet opfattes og vurderes af en gruppe af personer, som gennem deres virke bidrager til samfundet på måder, som er væsentlig forskellige fra højskolernes bidrag.

Succeskriterier: Samtalerne skal gøre os klogere på hinanden, og berige hinanden med hver vores værdier. Vi ønsker med projektet, at få højskolens grundlæggende værdier ud at leve udenfor højskolen.

 

Formidling:

Der udkommer fem podcast i projektperioden.

 

Bevilliget beløb: 60.000 kr.

 

Kontakt: Merete Østergaard merete@designhojskolen.dk