Nordfyns Højskole

Intensiv læring 

Vil du blive klar til en ungdomsuddannelse? Så prøv Nordfyns Højskole!! 

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? Vil du gøre dig klar til at tage 9. klasses eksamen? Eller er dine karakter fra 9. klasse ikke helt gode nok til at komme på netop den uddannelse, du drømmer om? Så brug et ophold på Nordfyns Højskole til at blive bedre. 

Vi tilbyder intensiv og inspirerende undervisning i dansk og matematik, samt en masse sjove, kreative- og bevægelses- fag, hvor du sammen med en gruppe af andre unge, vil få en masse gode oplevelser. 

Efter undervisningen bliver der tid til at gå i fitness, svømme, spille beach-volley eller hygge i skolens cafe, lave smykker eller træne de grønne fingre i skolens øko-have. 

Vejleder 

Når du starter her på Nordfyns Højskole, vil du møde din vejleder, som vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal efter dit højskoleophold, søge ind på uddannelser m.m. 

Mangfoldighed 

Vi optager elever fra 17,5 år På skolen bor du på hyggelige dobbeltværelser. Vi regnes for at være Danmarks mest farverige og mangfoldige højskole med elever fra hele verden. Vi har masser af natur omkring os, og et skønt hav-område tæt på højskolen. 

Dine fag 

Dansk: Vi arbejder med mundtlig og skriftlig dansk, bøjninger og grammatik med udgangspunkt i det niveau, den enkelte elev har. 

Matematik: Vi arbejder med de grundlæggende emner som talforståelse, regnearter, brøker, procent og geometri med udgangspunkt i den enkelte elevs niveau. 

For både dansk og matematik vil der være en afklaring af niveau både ved opstart og afslutning. 

Dansk og matematik vil udgøre dit B-fag, hvilket er 7 timer om ugen, derudover skal du også vælge et A-fag og valgfag, så du på den måde selv sammensætter dit skema. 

A-faget kunne for eksempel være LivsKompas der er et fag, hvor man har tid til at stoppe op og finde ud, hvad du skal i fremtiden og hvad der er vigtigt for dig. 

Valgfag vælger du når du starter på Nordfyns Højskole. Vores valgfag er alt ligefra svømning, cykling og forskellige sport, over til håndarbejde, smykkeværksted, madlavning og havearbejde. 

Det vigtigste er, at du selv er med til at vælge, hvordan din højskoleoplevelse skal formes og at du får en fantastisk oplevelse. 

Hos os er mulighederne mange. 

Foråret 2023: vælg imellem kurser af 12, 13 eller 25 uger varighed

Efterår 2023: kursus af 19 ugers varighed

Læs mere og tilmeld dig på højskolens hjemmeside