Løgumkloster Højskole

Vil du gerne blive bedre til dansk og matematik og har du lyst til at prøve at skrive eller lave mad?

Så er vores højskole den helt rigtige til dig. Hos os danner hovedfaget ”Skriv” nemlig rammen for danskfaget og her handler det om, bare at skrive om alt det du synes, der er spændende. Hovedfaget ”Madhåndværk” er rammen om matematikfaget – og her ganger vi opskrifter op og måler hvor langt vi skal løbe før chokoladebaren er forbrændt.

Løgumkloster højskole er en almen højskole i Sønderjylland, tæt på den tyske grænse. Vores højskole blev startet i 2020 og har plads til 62 elever. Vi bor sammen i et stort hus med 3 fløje, så der er altid nogen at snakke, spille eller se en film med. Vi glæder os til at se dig.

Andre fag

Ud over "skriv" og "madhåndværk" har du også mulighed for at få andre fag. Vi har nemlig ingen linjer, men derimod hovedfag og valgfag. Når du starter på højskolen, vælger du frit mellem et af fagene i hver blok:

Hovedfag I: Tekstil, Keramik, Musik, Permakultur og Havebrug.

Hovedfag II: Skriv (Dansk) eller Madhåndværk (Matematik).

Hovedfag III: Filosofi, Sang, Selvindsigt, Fix det.

Valgfag: Feminisme, Podcast, Skak, Skulptur, Videoproduktion, Instrumentundervisning, Læselyst, Kor.

I løbet af semesteret skal hele højskolen også på studietur. Vores transport er altid med tog, fordi det er bæredygtigt, og nogle gange rejser vi langt. Det kan godt være lidt nervepirrende, men når man gør det sammen, bliver det en god oplevelse. Vi har blandt andet været i Firenze, Lyon, Barcelona og Marseille.

Har du spørgsmål? Så send os en mail os på info@logumklosterhojskole.dk eller ring på 74 74 40 40.

Vi glæder os til at se dig!

www.logumklosterhojskole.dk